25 March 2010

PINK

It has been a very pink day today! I made a visit to the English Country Living Magazine and its annual spring fair. Hundreds of stalls with mainly handmade arts and crafts. There is also a fair amount of vintage and decorative antiques. It is all very pleasant walking around looking at pretty things that is inspiring.
***********************
Det har varit en väldigt rosa dag i dag! Jag besökte den engelska Country Living Magazine och deras årliga vårmässa. Hundratals med stånd med huvudsakligen konst och konsthantverk. De visar ochså ganska mycket vintage och dekorativa antikviteter. Det är väldigt trevligt att gå runt och titta på vackra saker som inspirerar.

8 comments:

Annika Christensen said...

Ohh vad det låter kul.
Kommer du att visa bilder därifrån?
Gillar rosa - fint du har gjort som vanigt.
Annika

Fru C said...

Åhh tänk om jag hade fått följa med dig på din utflykt. Det är så roligt att se nya saker särskilt om det är hantverkare själva som står och säljer. Köpte du kanske det rosa hjärtat där, för något fick väll följa med hem ;)
Kram//Carolina

Randi said...

ÅÅÅHHH....så underbart romantiskt. Jag kan verkligen sakna alla "Fairs" i England. De är alltid en källa till inspiration. Som tur är, finns det lite sånt i Danmark i alla fall.
Kram Randi

Angel.Pearls said...

Åh, det måste ha varit inspirerande -den rosa bilden är såå läcker! Kram//Eva

Camillas Foto said...

Låter mysigt!
Ha en skön helg
Kram

Lillebeth said...

Vad kul det låter. Ha en skön och härlig, som jag antar, vårhelg. Kram!

NinaH said...

Uhmmm! Hade gärna följt med på deras mässa!!! Vilken dröm! Och din bild i rosa- en färg jag älskar! Underbart hjärta!!
Jag har också njutit allt annat vackert jag missat här på din sida under min blogvärlds-frånvaro! Suck så mycket fint! Lovely!!!

Pawanna said...

very pretty!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...